©2019 by hcreates interior design

New Zealand Company, China HQ

Shanghai, 1000sqm

 

This New Zealand company has relaunched and expanded its China headquarters in Shanghai.  They took the opportunity to create a new aesthetic for the whole office incorporating thier brand elements and core values. 

The Client wanted a modern office that paid particular attention to creating a comfortable and healthy working environment for staff.  Additional considerations for air quality and temperature, open space/flow between work areas, natural light, greenery, acoustics and ergonomics to deliver a comfortable and functional working space.

The materials selected throughout reflect the New Zealand heritage of the company. Timber finishes and soft canopy greens bring warm and natural feel to the space. 
The Client's fresh and bright brand colors are woven into the fabric and material choices throughout.

The main reception and greeting area is design to be a multipurpose space opening up to accommodate larger company events. Warm woods, woven textures, earthy greens and yellows greet you as you enter the space which looks out over an 180-degree city view. 

The meeting spaces are designed to bring pops of bright client branding colours into the office, with a pallet of crisp white, soft grey and fresh green in the main office areas. 

Photography: Brian Chua